Kenny Verstraete
untitled.bmp

Naam: Kenny Verstraete
Geboortedatum: 23-04-1990
Woonplaats: Brugge
Status: single
Studierichting: Bachelor opleiding orthopedagogie
Hobby’s: weggaan, sporten en mij amuseren
Favoriete film: de films dat ik graag zie
Favoriete serie: serie met veel actie
Favoriete winkel: heb ik niet
Favoriet gerecht: zelfgemaakte lasagne
Favoriete dag: Vrijdag
Favoriete kleur: Groen
Leukste herinnering: Ik heb er te veel

Waarom Bachelor in de Orthopedagogie?
In mijn secundaire heb ik sociale technische wetenschappen gestudeerd, die sociale richting en vooral de sociale vakken spraken me aan. daarom heb ik ook gekozen voor een sociale hogere opleiding. Ik heb deze richting ook gekozen omdat ik graag mensen met problemen help en altijd voor hen klaar staan.

Rond het project 'Kinderen en jongeren met kanker':
Het is een thema dat mij zeer goed ligt en ik heb er veel interesse in. Uit de artikels dat we moeten zoeken kunnen je veel beleren. Het is wel een moeilijk themaomdat veel opzoekingswerk moet gebeuren en de artikels zijn niet altijd juist. Het werken met een wiki is ook voor mij een nieuwe stap en deze stap gaat redelijk goed.

citaat:Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro.

bron:De vlaamse game-industrie (2006).In vlaanderen werden voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Rapport(pdf-documenthttp://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf (geraadpleegd op 15.01.2009 )

<<Klik hier voor de volledige publicatie>>

<<Vorige>>

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License